ANKARA / KEÇİÖREN - Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu

Adres
KARARGAHTEPE MAH. KOMUT SK. TÜRKİYE SAĞLIK İŞLERİ SENDİKASI ILKOKULU BLOK NO: 17B KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve eğitim öğretim ortamları ile bölgemizin önde gelen okulları arasında olmak ve Türkiye’de adını duyurmak.
Misyon
Sevgi ortamında, özgüveni yüksek, toplum yararına hareket eden, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
DERS BAŞLAMA: 09:10 DERS BİTİŞ:14:20
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Meteoroloji Genel Müdürlüğüne 30 m. uzaklıkta bulunan okulumuza Kızılay ve Ulus´tan tek toplu taşıma aracıyla 15-20 dakikada ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Ankara’nın incisi Keçiören’in en nezih yerlerinden Karargahtepe Mahallesi’nde (Milli Mücadele dönemi Mustafa Kemal’in karargâhından adını almış) yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Keçiören İlçe Merkezinde bulunan okulumuz, Kızlıy´a 7km, Ulus´a ise 4 km uzaklıktadır.