ANKARA / KEÇİÖREN - Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Bugün burada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak ve kadınların toplumdaki önemine odaklanmak için bir araya geldik. Kadınların toplumumuzdaki rolü ve katkıları her zaman değerlidir.

Bugün, kadınların sadece anneler, eşler veya kız kardeşler olmanın ötesinde, toplumun her alanında başarılı ve etkili liderler olduğunu kutluyoruz. Kadınlar, iş dünyasında, bilimde, sanatta ve siyasette önemli roller üstleniyorlar ve toplumumuzu daha iyi bir yer haline getirmek için önemli katkılarda bulunuyorlar. Ancak, hala birçok yerde kadınlar eşit haklardan yoksun ve cinsiyet ayrımcılığıyla karşı karşıya kalıyorlar. Bu nedenle, 8 Mart gibi günler sadece kadınları kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda eşitlik ve adalet için mücadele etme çağrısı yapıyor.

Sonuç olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların geçmişteki başarılarını kutlamak ve gelecekteki eşitlik mücadelesine odaklanmak için bir fırsattır. Hep birlikte, daha adil, daha eşit ve daha güçlü bir toplum için çalışmaya devam edelim.

Teşekkür ederim.

Hilmi AKTAŞ

OKULUMUZDA GÖREV YAPAN TÜM KADIN ÖĞRETMENLERİMİZİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ HİLMİ AKTAŞ TARAFINDAN TÜM KADIN ÖĞRETMENLERİMİZE KÜÇÜK HEDİYELER TAKDİM EDİLMİŞTİR.

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 12:36 - Görüntülenme: 135